Gyakran ismételt kérdések

Szerződéskötéskor a díj 50%-t előlegként számlával kérem. A vállalási határidő lejártakor pedig a második 50%-t.

Ha a teljesítéssel készen vagyok, de te nem küldöd a szükséges anyagokat időben, akkor is kiszámlázom a fennmaradó részt.

Amennyiben több mint 1 hetet csúszol, akkor nem biztos, hogy időben fel tudom tölteni az anyagokat, mert más munkákat is beütemezhetek. Amellett, hogy csúszik a honlapod elkészülte, még rezsidíjat is fel kell számolnom.

Ezért kérlek – és ez a szerződésben is benne lesz -, hogy időben készülj el a te részeddel, hogy én is tudjak haladni.

Weboldal esetében általában 2 hét, webshop esetén általában 3-4 hét, de egyénileg is megállapodhatunk. Én mindig igyekszem tartani a határidőt. Ha közbejön valami, jelezem időben. 

Kérlek, hogy te is tedd ezt!

Természetesen! Ebben az esetben ezek a költségek az előleg számlán együttesen lesznek feltüntetve.

A sybell és a mikrovps oldalon tájékozódhatsz a tárhely és domain árakról, ezeket az oldalakat előnyben részesítem, de ha egyéb szolgáltatónál már előre megvásárolt dolgaid vannak természetesen az sem fog problémát okozni.

Valószínűleg igen. Szükséges, hogy elmondd az elképzelésed, jóváhagyd a terveket.

Az is lehet – pl. bankkártyás fizetés beállításánál -, hogy csak te tudod elintézni, amit kell.

A jó hír az, hogy ebben tudok segíteni. Az oldalhoz kötődő képeket, stock fotókat megfelelő minőségben le tudom tölteni. Ezek nem állnak szerzői jogvédelem alatt. 

Manapság, az emberek nagy része Facebookon keresztül érhető el (főleg fizetett hirdetések útján), de ha nincs weboldalad, amibe a Facebook pixelt beágyazhatnád, nagyon nehezen találod meg a célközönséged. A marketing egyik legfontosabb alappillére, hogy legyen saját weboldalad. 

Miért jó ha van saját weboldalad?

Always in touch with her clients
siker

Több ügyfelet érhetsz el

Legtöbb esetben nem elég, ha csak facebookon és  instagramon vagy jelen, ugyan is ezeken keresztül az emberek nem fognak tudni megfelelően informálódni az általad kínált szolgáltatásokról.

Young female technician performing a laser hair removal procedure on the legs of a young woman lying on a table in a beauty clinic
Fejlődés

Magasabb szintre emelheted a vállalkozásod

Egy szépen elkészített weboldal nagyon sokat dobhat a vállalkozásod megítélésén. Ha új ügyfelek megszerzése is a célod, az első benyomás elengedhetetlen.

Happy girls commenting on social media content
átláthatóság

Mindent egy helyen kezelhetsz

Az ügyfeleid egyszerűen és átlátható módon böngészhetnek az általad kínált szolgáltatások között és akár azonnal kapcsolatba is tudnak lépni veled, vagy időpontot foglalhatnak.